Design

Designen ser ju lite konstig ut som ni kanske ser, men ni får ha lite tålamod. Om några dagar kommer den riktiga designen upp som vi kommer ha. Vi kommer jobba stenhårt nu så att den blir snygg. Hoppas ni står ut i några dagar :)

Mira - New Shoes

Nu har bilen äntligen rullat in på gårdsplan och jag är hemma. Det är ganska krävande att köra från Västerås till Stockholm, blir alldeles trött i huvudet. Så fort jag kom hem kände jag att jag vill tillbaka! Mår så himla bra där uppe och när jag får vara med Matilda. Men de är inte såå lång tid kvar tills vi ses igen. Hon kommer hem på lördag så då ska vi hitta på massa skoj!
 
Men till saken, jag och Matilda var ute och kollade i olika affärer idag. Det fanns en skoaffär som heter Skokanonen som har utförsäljning på grund utav att butiken ska läggas ner. Så jag och Matilda vart helt överlyckliga och sprang in och provade alla skor som fanns. Jag fick med mig två par höstskor som jag tror jag kommer uppskatta mycket nu i höst. Me like!
 
Vad tycker ni? :)

Matilda Melkersson

Tjena. Mitt namn är Matilda Melkersson och jag är född 1994. Jag bor på en stor häst gård i Västerås hos Louise Haaga, Skästa Gård. Jag jobbar som groom åt Emma Kåbring vilket betyder att jag är hästskötare. Gör allt från att släppa ut hästarna i hagen till att mocka och hjälpa Emma när hon ska iväg på tävlingar. Min familj bor en bit utanför Stockholm på en hästgård där min syster har sina hästar.
Jag tränar för Louise Haaga och har förtillfället bara en häst. Min häst heter Bernini Z och är en valack e. Eurocommers Berlin. "Ben" är 7 år gammal och vi ska om 2 veckor debutera 1.30m ihop. Jag har ägt honom i ett år nu och är hur nöjd som helst med min fina häst.
Innan Ben red jag flera olika ponnysar, dem bästa va Libistro och Bonny. Jag tävlade upp tom Msv A med Libistro samt lag-SM och globenkval. Honom hade jag i 5 år och saknar honom alldeles för mycket. Och Bonny tävlade jag bara i ett år då jag blev för gammal sen. Vi tävlade upp tom Msv B med vinster, och jag kan verkligen säga (inte bara för att hon va min) så är hon den finaste ponnyn jag sett. Fick höra de av alla tränare och människor runt om, hon va (är) fantastisk.
 
Annars då, när jag inte jobbar så brukar jag åka hem från Västerås. Jag är då med mina vänner, festar, umgås med familjen, shoppar ja allt de som vanliga ungdomar gör ;) Jag jobbar dock måndag-fredag samt varannan helg så åker inte hem så jätteofta. Sen så klämmer jag ju självklart också in tävlingar vilket alltid går före allt annat förutom jobbet.
 
Nu hoppas jag att ni har lite mer koll på mig men självklart kommer ni ju få veta mer under tiden.
 
Libistro
 
Bonny
 
Och min stjärna, Ben!
 
 
 

Mira Edlund

Nu ska jag försöka göra en hyffsat kort beskrivning av vad jag är för person, varför jag vill blogga här och vad jag hade tänkt att blogga om.
 
Mitt namn är då Mira Edlund. Jag är född 1994 och bor just nu hemma med min familj en bit utanför Stockholm. Våren 2013 tog jag studenten vilket var en av de bästa dagarna i mitt liv. Jag är just nu arbetslös och söker olika jobb. Vad jag vill jobba med i framtiden är ganska oklart, men många tankar går till musiken. Under min fritid sjunger jag mycket, försöker skriva egna låtar och spelar piano på amatörnivå om man säger så. Jag har fått jobba lite i studio och hoppas att jag snart får dela med mig av min musik. Jag tycker också om att träna men har haft svårt att hitta någon träningsform som passar mig. Innan har jag haft flera hästar och tävlat och tränat dem under min fritid. Nu när min hästperiod troligtvis är slut gäller det att hitta något annat som man tycker om att göra så man håller sig i form.
 
Mer om mig får ni veta under bloggens gång! :)

Bernini Z

Ben

RSS 2.0